Vliv kolostra na imunitu

Kolostrum dodává tělu jedinečný komplex imunitních, růstových faktorů, vitamínů, minerálů, enzymů, aminokyselin a jiných cenných složek. Ostatní savci se na rozdíl od člověka rodí bez imunity, proto i kravské kolostrum obsahuje mnohem více důležitých složek. Je to až 40x více cenných látek v porovnání s člověkem.

Člověk je zároveň jediný savec, u něhož dochází k budování imunity již během jeho vývoje v děloze, a to transplacentární cestou. Malé telátko se rodí bez vybudované imunity, proto je obsah vzácných látek v kravském kolostru o tolik vyšší. Kolostrum tak obsahuje všechny potřebné látky, které přispívají k úspěšnému budování imunitního systému u mláďat v novém prostředí plném různých patogenů a zabezpečují mu přežití.

 

V chřipkovém období je třeba myslet na zdraví a podporu imunity

DELTA COLOSTRUM® patří k nejkvalitnějším produktům na evropském trhu. Je zpracováváno nejmodernější technologií bez použití vysoké teploty se zachováním nejvyšší možné účinnosti a bioaktivity. Tekuté technologií SSM (Studená Sterilní Mikrofiltrace) a pevné formy Lyofilizací. DELTA COLOSTRUM je vyrobeno v Německu a získává se výlučně z ekologických a kontrolovaných farem.

Co je kolostrum?
Kolostrum je první živina, kterou mláďata savců dostávají po narození od své matky. Obsahuje všechny důležité látky, které dítě/mládě potřebuje k přežití v prvních dnech života k vybudování výkonného imunitního systému, k dodání životně důležité energie. Kolostrum je nesmírně vzácné, u matky se tvoří jen krátce po porodu (cca do 72 hodin).

Proč právě DELTA COLOSTRUM® a ne jiné kolostrum?
Zpracování a výrobní technologie DELTA COLOSTRA je nejmodernější a nejšetrnější technologií používanou při výrobě, čímž je zachována maximální koncentrace a poměr účinných látek ve finálním produktu a proto se kvalita DELTA COLOSTRUM® řadí k nejvyšším v tomto segmentu. DELTA COLOSTRUM® je vyrobeno v Německu s garancí nejvyšší kvality a účinnosti.

DELTA COLOSTRUM®
Tekuté formy
Jsou vhodné již od věku 6 měsíců a doporučujeme je i při akutních případech. Vstřebávají se nejrychleji a mají rychlý nástup účinku. Jedno balení obsahuje 14 dávek.
Náš tip: DELTA COLOSTRUM® AKUT Natural 100% 125 ml

DELTA COLOSTRUM®
Pevné  formy
Není třeba je držet v chladničce a proto jsou vhodné i na cesty. Vyberte si z více forem – tobolky, perly nebo prášek bez potřeby zapití. Jsou vhodné i pro prevenci a dlouhodobé užívání, navíc jsou cenově výhodné.
Náš tip: DELTA COLOSTRUM® BiO 60 Kapsúl

DELTA COLOSTRUM®
Pro děti
Vaše děti si oblíbí tekutou formu KIDS Jahoda a radost jim udělá i nové DELTA COLOSTRUM® KIDS Třešeň
Náš tip: DELTA COLOSTRUM® KIDS Jahoda 125 ml